Avainhenkilön työpanoksen menetys on yritykselle riski, joka toteutuessaan aiheuttaa aina vahinkoa. Se voi siirtää yrityksen päämäärän saavuttamisen pitkälle tulevaisuuteen.

Lue lisää »

Yhtiömme myy vakuutuksia yritysten henkilöstöriskien hallintaan sekä eläkesäästämiseen. Toimintamme perustuu vankkaan työeläkkeiden ja muun lakisääteisen turvan tuntemiseen ja täydentämiseen.

Lue lisää »


Eläkesäästäminen

Sijoitus- ja säästämismuotoja on useita. Tarjoamme varainhoitoa ja rahastosäästämistä vakuutusten kautta.

Eläkevakuutukset yrityksen henkilöstölle ovat edelleen suosittu säästämismuoto. Henkilöstön ryhmäeläke mahdollistaa huomattavan työn tulosten siirtämisen eläkeaikaiseksi toimeentuloksi. Alemman marginaaliveron lisäksi järjestelyssä toteutuvat varainhoidon mahdollisuudet, kun ryhmäeläkevakuutus tehdään rahastosidonnaisena.

Palveluidemme kautta myös ulkomaiset sijoituskohteet ja rahastot ovat vaivattomasti käytettävissä. Asiakkaidemme on helppo hajauttaa sijoituksensa ja pienentää toimialakohtaisia ja alueellisia riskejä.

Työeläkkeen optimointi

Aikanaan maksettava työeläke on palkkaa suoritetusta työstä eli varsin pitkäaikaista säästämistä. Yrityksissä on usein tilanteita, joiden osalta on syytä huomioida eläketurvan mahdollisuudet ja kustannukset. Toimimme yrityksessämme ammattitaitoisesti asiakkaamme eläketurvaan liittyvää optimointia koskien.

  • teemme kustannusvertailuja erilaisten eläkeratkaisujen kesken
  • saatamme tarvittaessa voimaan työeläketurvaa täydentäviä vakuutuksia asiakkaan päätösten mukaisesti
  • tarkistamme vakuutusmaksut
  • informoimme asiakastamme eläkevakuuttamisen muutoksista


Benedux Oy | Itämerenkatu 5, 00180 Helsinki
Puh. +358 9 4283 4280 | info (at) benedux.fi
0